shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Geniet in een safaritent op vakantie!

Wilt u in een heerlijke en unieke vakantie tegemoet gaan? Ga dan uw volgende vakantie in een safaritent van uw vakantie genieten! Bij Safritop kunt u een safaritent huren als vakantieaccommodatie. Maar niet zomaar een safaritent waarin u zich even compleet in Afrika waant. Nee, een safaritent met stromend water, een douche, een hele keuken en zelfs complete bedden. Klinkt dat u als muziek in de oren? Safritop verhuurt safari lodge tenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht. Door heel Europa zijn onze safaritenten te vinden op zogenaamde glampings. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Ligt u liever vandaag dan morgen in één van onze safaritenten in bijvoorbeeld Nederland of Duitsland? Reserveren kan direct via onze website. Ga deze beleving aan en geniet omringt door luxe van de natuur en kamperen!

Luxe safaritent vakantie

Bent u toe aan een beetje afleiding en lijkt het u geweldig om te genieten van een safaritent vakantie? Wij hebben verschillende campings in Europa geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Daarnaast vindt u de volgende faciliteiten in uw safari lodgetent:

  • Een ‘badkamer’ met douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
  • Dekbedden, kussens, spreien en een sfeervolle klamboe;
  • Er zijn maximaal 4 bedden aanwezig in een tent, waarvan één tweepersoonsbed.

Onze tent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd in één ruimte en heeft een ruime opzet. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. Wilt u direct reserveren? Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Wat is er te doen op de glamping?

Wanneer u verblijft in een van onze lodgetenten kunt u altijd op ons rekenen: wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om u van informatie te voorzien. Bij de receptie kunt u vragen wat de omgeving van uw gekozen glamping te bieden heeft en waar u bijvoorbeeld leuke uitstapjes naar kunt maken.

Wilt u een weekje met het gezin spenderen? Ook voor kinderen is er genoeg vertier op de glamping. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Wilt u wakker worden met een vers stokbroodje? Bij de bakker kunt u iedere morgen verse, warme broodjes halen. Als u al wel eens gekampeerd heeft, kent u wellicht de vele gemakken van een camping. Het verschil met de glamping is vooral de manier waarop u overnacht op de camping. Bij glamping is dat in veel meer luxe en die luxe vindt u in onze safaritent op vakantie!

Ik wil op safaritent vakantie

Wilt u Afrika op een glamping in Europa beleven? Reserveer via onze website dan direct uw safaritent vakantie. Kies uw bestemming/glamping en een safaritent thema en neem contact met ons op om de luxe safaritent naar uw wens te reserveren. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06- 52022696 of 06-46273350. Heeft u vragen en wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan mag u ons altijd contacten. U kunt hiervoor ook onderstaand contactformulier invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa