shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Vind ontspanning in één van onze safaritenten in Nederland

Logeren in een safaritent in Nederland. Maar niet zomaar een safaritent waarin u zich even compleet in Afrika waant. Nee, een safaritent met stromend water, een douche, een hele keuken en zelfs complete bedden. Klinkt dat u als muziek in de oren? Safritop verhuurt safari lodge tenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht. Door heel Europa zijn onze safaritenten te vinden op zogenaamde glampings. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Ligt u liever vandaag dan morgen in één van onze safaritenten in Nederland? Reserveren kan direct via onze website. Ga deze beleving aan en geniet omringt door luxe van de natuur en kamperen!

Safaritent in Nederland geïnspireerd op Afrika

Bent u toe aan een beetje afleiding en lijkt het u geweldig om te logeren in een safaritent in Nederland? Wij hebben verschillende campings wereldwijd en dus ook in Nederland geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Daarnaast vindt u de volgende faciliteiten in uw safari lodge tent:

  • Een ‘badkamer’ met douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
  • Dekbedden, kussens, spreien en een sfeervolle klamboe;
  • Er zijn maximaal 4 bedden aanwezig in een tent, waarvan één tweepersoonsbed.

Onze tent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. Wilt u direct reserveren? Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Wat is er te beleven op onze glampings?

Wanneer u verblijft in een van onze safaritenten in Nederland kunt u altijd op ons rekenen: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om u van informatie te voorzien. Wilt u een weekje met het gezin spenderen? Ook voor kinderen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Wilt u wakker worden met een vers stokbroodje? Bij de bakker kunt u iedere morgen broodjes halen.

Wilt u overnachten in een safaritent in Nederland?

Als wij u interesse hebben gewekt voor een overnachting in een safaritent in Nederland, kunt u reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Luxe kamperen in Nederland, Luxe ingerichte tenten Nederland, Lodge tent huren en Safaritent huren

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa