shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Snel en gemakkelijk een Safaritent huren

Op zoek naar een camping in Nederland of Duitsland waar u een safaritent huren kunt? Safritop maakt uw droom werkelijkheid. Op onze campings kunt u een safaritent huren waarin u heerlijk kunt overnachten. Wij verhuren safari safaritenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Kunt u niet langer wachten om te ontwaken in een van onze luxe ingerichte safaritenten? Reserveer dan direct om een safaritent te huren bij Safritop voor een echt safari gevoel.

Kom helemaal tot rust in een safaritent

Bent u toe aan ontspanning? Kom helemaal tot rust door een safaritenten te huren op een van onze campings. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Een safari safaritent huren is favoriet onder onze bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Hieronder volgt een kleine opsomming van de inrichting:

  • Elke tent heeft een douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok die deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Ook een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig in de tent. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
  • In de tent zijn ook dekbedden, kussens, sprei en een sfeervolle klamboe aanwezig;
  • Op de verdieping zijn maximaal 3 bedden. Beneden is er een tweepersoons bed te vinden.

Wat is er te doen op onze glampings?

Wanneer u verblijft op een van onze campings door een safaritent te huren kunt u altijd bij ons terecht. Wij van Safritop zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om u van informatie te voorzien. Heeft u kinderen? Ook voor hen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Heeft u trek in een vers croissantje? Bij de bakker kunt u iedere morgen verse broodjes halen. Kortom: er is veel te beleven voor jong en oud wanneer u voor een safaritent huren bij Safritop kiest.

Wilt u een safaritent huren en helemaal tot rust komen op een van onze thema campings? Reserveer dan gelijk om zeker te zijn van een plaats. U kunt een safaritent huren op campings in Nederland en Duitsland. Indien u meer informatie had gewild of voor een andere reden met ons in contact had willen komen, kunt u bellen, e-mailen of het contactformulier invullen.

Anderen bekeken ook: Safaritent Duitsland, Luxe ingerichte tenten Nederland, Lodgetent met sanitair Europa en Luxe lodgetent met sanitair

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


Africa