shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Safaritent huren bij Safritop

Wil je graag op vakantie in eigen land, of net over de grens? Kies er dan voor om een compleet ingerichte safaritent te huren in Nederland of Duitsland via Safritop. Op onze campings kun je kamperen in een safaritent. Wij verhuren ingerichte safaritenten op allerlei campings in Europa.

Deze tenten zijn in Afrikaanse stijl ingericht. Iedere tent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Deze luxe manier van kamperen wordt ook wel glamping genoemd. Kun je niet langer wachten om te ontwaken in een van onze luxe ingerichtesafaritenten? Reserveer dan direct via Safritop en geniet van een echt safari gevoel.

Een luxe safaritent huren via Safritop

 • Volledig ingerichte safaritent, van alle gemakken voorzien
 • Beleef het Afrika in Europa
 • Kindvriendelijk en luxe kamperen
 • Altijd bereikbaar (24-uur service)
 • Prijzen altijd inclusief verbruik
 • Luxe ingerichte tent huren op campings in Nederland of campings in Duitsland
 • Geniet van een omgeving waar volop rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving aanwezig is

Heb je vragen over het huren van een safaritent? Of wil je gelijk je reservering plaatsen? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)6 520 226 96, of reserveer online.

Een nieuw fenomeen: glamping

Een relatief nieuw begrip onder vakantiegangers is de term ‘glamping’. Deze manier van vakantie vieren is steeds populairder aan het worpen. Het is echter een fenomeen dat nog niet bij iedereen bekend is.

Glamping is een samenvoeging van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het is een luxe manier van kamperen, waarbij overnacht wordt in een luxe, comfortabele en ingerichte tent. Via Safritop kun je een luxe safaritent huren op diverse campings in Nederland en Duitsland.

Safaritent in Nederland huren of in Duitsland

Glamping kan op allerlei campings in Nederland, van Limburg tot Zeeland, de Veluwe en Texel. Safritap verhuurt compleet ingerichte safaritenten op diverse campings in Nederland en Duitsland. Bekijk onze ‘campings’ pagina om campings te bekijken waar je een safaritent kunt huren van Safritop.

Kom helemaal tot rust in een safaritent

Ben je toe aan ontspanning? Kom helemaal tot rust door een safaritent te huren op een van onze campings. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Safaritenten zijn favoriet onder onze bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer.

Beleef Kamperen. Voel Afrika. We nemen je graag mee!

Glamping op campings met veel faciliteiten

Wanneer je verblijft op een van onze campings door een safaritent te huren kun je altijd bij ons terecht. Safritop is 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om je van informatie te voorzien. Heb je kinderen? Ook voor hen is er genoeg vertier.

Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Heb je trek in een vers croissantje? Bij de bakker kun je iedere morgen verse broodjes halen. Kortom: er is veel te beleven voor jong en oud wanneer je een safaritent huurt via Safritop.

Elke tent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land.

Safaritent huren die van alle gemakken voorzien is

Hieronder volgt een kleine opsomming van de inrichting:

 • Elke tent heeft een douche met warm water, wastafel en toilet;
 • Een keukenblok die deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
 • Ook een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig in de tent. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
 • In de tent zijn ook dekbedden, kussens, sprei en een sfeervolle klamboe aanwezig;
 • Op de verdieping zijn maximaal 3 bedden. Beneden is er een tweepersoons bed te vinden.

Reserveer gelijk online

Wil je een safaritent huren en helemaal tot rust komen op een van onze thema campings? Reserveer dan gelijk om zeker te zijn van een plaats. Je kunt een tent huren op campings in Nederland en Duitsland. Reserveren kan direct online.

Indien je meer informatie wilt of voor een andere reden met ons in contact wilt komen, kun je bellen naar +31 (0)6 520 226 96, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


  Africa