shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Safaritent huren Nederland

Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming in Nederland, maar lijkt het u wel wat om u binnen Nederland in Afrikaanse sferen te begeven? Dan kunt u een safaritent huren in Nederland! Safritop verhuurt compleet ingerichte lodgetenten in Afrikaanse sfeer. Deze unieke vakantieverblijven geven u een vakantiegevoel met luxe. U overnacht namelijk in een tent in Nederland, maar u bent in de tent van alle gemakken voorzien. Dit concept wordt ook wel glamping genoemd; glamorous camping.

Luxe safaritenten

Elke safaritent die u kunt huren in Nederland heeft een eigen thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land en is daardoor uniek. Ook als u dus al een keer een safaritent in Nederland of elders heeft gehuurd, kan de volgende boeking als geheel nieuw ervaren worden, omdat de lodgetent een heel ander thema heeft. Los van de verschillende thema’s vindt u wel altijd dezelfde luxe in elke safaritent. Onze lodgetenten zijn volledig ingericht en een ware luxe voor op vakantie. U behoud het campinggevoel, omdat u in een prachtige tent slaapt, maar in de tent vindt u stromend (warm) water inclusief afvoer en nog veel meer luxe, namelijk:

  • Een douche met schoon en warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat (deels) verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt, handig als de buurman een kopje koffie komt drinken;
  • Op de bovenverdieping zijn maximaal 3 bedden te maken, beneden staat een tweepersoonsbed;
  • Dekbedden, kussens, een sprei en een sfeervolle klamboe zijn ook in de tent aanwezig voor uw gemak.

In onze luxe safaritent komt u helemaal tot rust. U behoud het heerlijke gevoel van gezellig kamperen en overnachten op een camping, maar u gaat er niet op achteruit qua luxe. En dat is precies wat u nodig heeft op vakantie!

Activiteiten op de glamping

Wij hebben verschillende campings geselecteerd waar u ontspant en geniet van natuur, bergen, water en beleving. Net zoals in Afrika dus! De safari lodgetent is een regelrechte hit onder onze vakantiegangers te noemen. Wanneer u verblijft in een van onze luxe safaritenten op een glamping in Europa, hoeft u zich zeker niet te vervelen. Heeft u kinderen? Ook voor hen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons of de betreffende camping opnemen. Er is ter plaatse ook altijd iemand aanwezig om u meer te vertellen over de activiteiten in de omgeving.

Een safaritent reserveren

Bent u geïnteresseerd in een luxe safaritent voor uw volgende vakantie of weekend weg met het gezin of ander gezelschap? U kunt hier direct een safaritent huren in Nederland! Ga voor deze unieke ervaring en maak kennis met het fantastische glamping. Van alle gemakken voorzien in uw tent en buiten de tent ook alle gezelligheid en het contact dat u heeft op een camping. Een safaritent reserveren doet u op deze website. Wanneer u een vraag of opmerking voor ons heeft, belt u naar 06- 52022696 of 06-46273350. We zien u graag op één van onze glampings in Nederland!

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa