shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Luxe safaritent Nederland

Ga op vakantie in een luxe safaritent in Nederland. Dankzij Safritop hoeft u niet naar Afrika om u in Afrikaanse sferen te begeven. In een safaritent in Nederland kunt u dit ook op vakantie voelen. Wat houdt een luxe safaritent in Nederland dan in? Safritop verhuurt luxe lodgetenten in o.a. Nederland die qua stijl geïnspireerd zijn op Afrikaanse elementen zoals een Afrikaans dier of land. Elke tent heeft een eigen thema, waardoor elke tent uniek is. Een luxe safaritent is voorzien van alle gemakken en bevindt zich op een geselecteerde camping in Europa.

Logeren in een safaritent in Nederland

Bent u toe aan een vakantie met het gezin, de hele familie of een ander gezelschap in Nederland? Wij hebben verschillende campings in Europa en dus ook in Nederland geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Alle safaritenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Daarnaast vindt u de volgende faciliteiten in uw luxe safaritent:

  • Een ‘badkamer’ met douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
  • Dekbedden, kussens, spreien en een sfeervolle klamboe;
  • Er zijn maximaal 4 bedden aanwezig in een tent, waarvan één tweepersoonsbed.

Compleet ingerichte tent

Logeren in een safaritent in Nederland is dus wel even wat anders dan op de camping staan in Nederland zoals u gewend bent! Bij glamping (glamorous camping) huurt u een compleet ingerichte tent voorzien van alle faciliteiten.

Safaritent met of zonder verdieping

Als u een safaritent van Safritop huurt kunt u kiezen uit verschillende thema’s, maar ook of u een extra verdieping in uw tent wilt. Bij de tent met de extra verdieping bevindt de kinder slaapkamer zich op deze verdieping. De kinder slaapkamer is ingericht met drie bedden. Op de begane grond bevindt zich de tweede slaapkamer waar een tweepersoons bed staat. Deze tent heeft een oppervlakte van 58m2 inclusief het terras.

Safaritent met of zonder verdieping

De tent zonder extra verdieping heeft een oppervlakte van 71,5m2 inclusief terras. Bij deze tent is er ook een kinder slaapkamer maar deze bevindt zich gewoon op de begane grond. Ook deze kinder slaapkamer heeft altijd maximaal drie bedden. In de tweede slaapkamer staat een tweepersoons bed.

Safaritenten met verschillende thema’s

Wij richten onze safaritenten altijd in met verschillende thema’s in de vorm van een dier of land uit Afrika. Dit thema vindt u terug in de gebruikte kleuren, sfeer, prints, decoratie, spellen en andere details. Op onze website staat per camping aangegeven welke thema’s wij aan de tenten op die specifieke camping gegeven hebben.

Geef uw voorkeur aan

Omdat wij slechts een aantal tenten per camping hebben, kunt u niet elk thema op alle campings vinden. Tijdens het reserveren kunt u wel aangeven welk thema uw voorkeur heeft. Ook kunt u op de pagina van de thema’s uitgebreid lezen over de verschillende thema’s.

Wat is glamping?

Veel vakantiegangers weten nog niet wat het begrip ‘glamping’ inhoudt, ondanks dat het toch al meer voet aan de grond begint te krijgen in Nederland. Glamping staat voor ‘glamorous camping’. Dit houdt in dat je wel gaat kamperen maar dan in een luxere en comfortabelere accommodatie.

Zelf geen tent opzetten

Dit is ideaal als u wel wilt kamperen maar niet het ongemak wilt van het zelf opzetten van een tent, het leven in een kleine en krappe ruimte en ver moet lopen naar het sanitairgebouw. De luxe safaritenten van Safritop hebben bijvoorbeeld een sanitaire voorziening in de tent zelf. In Nederland zijn onderhand al heel wat glampings te vinden. Safritop heeft op enkele van deze glampings de Safaritenten staan die u kunt huren.

Activiteiten op de glamping

Als u een luxe safaritent in Nederland huurt bij Safritop kunt u altijd rekenen op een mooie camping, omdat we alleen op geselecteerde campings onze luxe safaritenten verhuren. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat u van een goede service kunt genieten op de glamping.

Tentverhuur 24 uur per dag

Zo is er op elke camping waar wij tenten verhuren 24 uur per dag een Nederlands sprekende medewerker aanwezig bij de receptie. Deze persoon is altijd bereikbaar en hier kunt u terecht als u vragen heeft over onze safaritent. De receptie is ook de plek waar u kunt vragen naar activiteiten op de glamping en activiteiten in de omgeving.

Nog meer activiteiten

Gaat u met kinderen logeren in een safaritent in Nederland? Ook voor hen is er genoeg te beleven. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Als u ’s ochtends graag ontbijt met verse, warme broodjes kunt u die ook halen bij de bakkerij op de camping!

Safaritent reserveren in Nederland?

Wilt u graag een luxe safaritent in Nederland huren? Op onze website kunt u bekijken waar in Nederland onze safaritenten te reserveren zijn. Kies uw glamping naar keuze en reserveer hier uw luxe safaritent voor maximaal 6 personen per tent. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de accommodatie of inrichting van de tent? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06- 52022696 of 06-46273350. We zien u graag aan de receptie van één van onze geselecteerde glampings!

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa