shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Luxe safaritent Nederland

Ga op vakantie in een luxe safaritent in Nederland. Dankzij Safritop hoeft u niet naar Afrika om u in Afrikaanse sferen te begeven. In een safaritent in Nederland kunt u dit ook op vakantie voelen. Wat houdt een luxe safaritent in Nederland dan in? Safritop verhuurt luxe lodgetenten in o.a. Nederland die qua stijl geïnspireerd zijn op Afrikaanse elementen zoals een Afrikaans dier of land. Elke tent heeft een eigen thema, waardoor elke tent uniek is. Een luxe safaritent is voorzien van alle gemakken en bevindt zich op een geselecteerde camping in Europa.

Logeren in een safaritent in Nederland

Bent u toe aan een vakantie met het gezin, de hele familie of een ander gezelschap in Nederland? Wij hebben verschillende campings in Europa en dus ook in Nederland geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Alle safaritenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Daarnaast vindt u de volgende faciliteiten in uw luxe safaritent:

  • Een ‘badkamer’ met douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
  • Dekbedden, kussens, spreien en een sfeervolle klamboe;
  • Er zijn maximaal 4 bedden aanwezig in een tent, waarvan één tweepersoonsbed.

Logeren in een safaritent in Nederland is dus wel even wat anders dan op de camping staan in Nederland zoals u gewend bent! Bij glamping (glamorous camping) huurt u een compleet ingerichte tent voorzien van alle faciliteiten.

Activiteiten op de glamping

Als u een luxe safaritent in Nederland huurt bij Safritop kunt u altijd rekenen op een mooie camping, omdat we alleen op geselecteerde campings onze luxe safaritenten verhuren. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat u van een goede service kunt genieten op de glamping. Zo is er op elke camping waar wij tenten verhuren 24 uur per dag een Nederlands sprekende medewerker aanwezig bij de receptie. Deze persoon is altijd bereikbaar en hier kunt u terecht als u vragen heeft over onze safaritent. De receptie is ook de plek waar u kunt vragen naar activiteiten op de glamping en activiteiten in de omgeving.

Gaat u met kinderen logeren in een safaritent in Nederland? Ook voor hen is er genoeg te beleven. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Als u ’s ochtends graag ontbijt met verse, warme broodjes kunt u die ook halen bij de bakkerij op de camping!

Safaritent reserveren

Wilt u graag een luxe safaritent in Nederland huren? Op onze website kunt u bekijken waar in Nederland onze safaritenten te reserveren zijn. Kies uw glamping naar keuze en reserveer hier uw luxe safaritent voor maximaal 6 personen per tent. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de accommodatie of inrichting van de tent? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06- 52022696 of 06-46273350. We zien u graag aan de receptie van één van onze geselecteerde glampings!

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


Africa