shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Luxe kamperen

Bent u dol op kamperen, maar houdt u ook van de nodige luxe? Bent u bang dat kamperen dit jaar wat gaat tegenvallen, omdat u inmiddels best gehecht bent aan de gemakken van uw eigen douche en een ruime keuken? De tussenweg tussen ouderwets kamperen en de luxe van een appartement is luxe kamperen, ook wel glamping genoemd. Luxe kamperen betekent dat u nog steeds in een (mooie en grote) tent overnacht, maar hierbij geniet u van de nodige luxe in de tent! Van stromend water tot een tweepersoonsbed; u vindt het in luxe lodgetent van Safritop! In onze tenten kunt u heerlijk tot rust komen en dat is precies wat u wilt op vakantie!

Luxe kamperen in Afrikaanse sferen

Om u een absoluut vakantiegevoel te geven, hebben alle luxe logdetent een Afrikaanse stijl gekregen. Elke tent heeft zelfs een eigen Afrikaanse thema uit de natuur gekregen. De safaritenten zijn geïnspireerd op een dier of land uit Afrika, waardoor elke luxe safaritent uniek is. Waar u ook overnacht in één van onze luxe logdetenten, luxe kamperen in Afrikaanse sferen is u gegarandeerd. Ondanks dat elke safaritent een eigen thema heeft, vindt u in elke tent dezelfde luxe terug. Wat u vindt in de safaritent?

  • Stromend (warm) water en waterafvoer;
  • Een douche met schoon en warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat (deels) verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn geschikt voor 6 personen;
  • Op de bovenverdieping zijn maximaal 3 bedden te maken, beneden vindt u een tweepersoonsbed;
  • Dekbedden, kussens, een sprei en een sfeervolle klamboe zijn ook in de tent aanwezig voor uw gemak.

Beleef luxe kamperen

Alle door ons geselecteerde campings bevinden zich in Europa. Ze zijn door ons geselecteerd op Rust, Ruimte, Natuur, Bergen, Water en Beleving. Bij Safritop kunt u avontuurlijk overnachten in luxe. Op elke glamping is genoeg te doen en de omgeving zal u ook niet vervelen. We hebben bewust de glampings geselecteerd, zodat u een fantastische vakantie zal hebben! Gaat u op vakantie met kinderen? Onze safaritenten zijn groot genoeg voor een gezin van maximaal 6 personen. Door luxe te kamperen met de kinderen, geniet u van de luxe om bijvoorbeeld fijn te koken in een buitenkeuken en uw kinderen vinden makkelijk aansluiting met andere kinderen op de camping. Glamping is zeer geschikt voor het hele gezin.

U kunt daarnaast volledig tot rust komen in onze luxe tenten. Zelfs op regenachtige dagen heeft u genoeg bewegings- en leefruimte in de tent, waardoor u ook ontspannen binnen activiteiten kunt verrichten op een prettige, maar toch erg gezellige wijze. U kunt ook makkelijk allemaal in alle rust wat voor uzelf gaan doen in de ruime lodgetent.

Ja, ik wil luxe kamperen!

Heeft u interesse in luxe kamperen in Europa? Op onze website kunt u bekijken waar in Europa onze safaritenten te reserveren zijn. Zo kunt u in Duitsland luxe kamperen, maar ook al in eigen land! Kies uw glamping naar keuze en reserveer hier uw safaritent voor luxe kamperen. U kunt reserveren via onze website. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06- 52022696 of 06-46273350.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


Africa