shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Snel en gemakkelijk een Safaritent huren

Op zoek naar een camping in Nederland of Duitsland waar u een safaritent huren kunt? Safritop maakt uw droom werkelijkheid. Op onze campings kunt u een safaritent huren waarin u heerlijk kunt overnachten. Wij verhuren safari safaritenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Kunt u niet langer wachten om te ontwaken in een van onze luxe ingerichte safaritenten? Reserveer dan direct om een safaritent te huren bij Safritop voor een echt safari gevoel.

Kom helemaal tot rust in een safaritent

Bent u toe aan ontspanning? Kom helemaal tot rust door een safaritenten te huren op een van onze campings. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Een safari safaritent huren is favoriet onder onze bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Hieronder volgt een kleine opsomming van de inrichting:

  • Elke tent heeft een douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok die deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Ook een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig in de tent. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;
  • In de tent zijn ook dekbedden, kussens, sprei en een sfeervolle klamboe aanwezig;
  • Op de verdieping zijn maximaal 3 bedden. Beneden is er een tweepersoons bed te vinden.

Luxe kamperen

Als u een van onze safaritenten huurt kunt u dus met zekerheid zeggen dat u zeer luxe zult kamperen. Onze safaritenten staan uitsluitend op campings in Europa die door ons speciaal geselecteerd zijn. Zo hebben wij campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Op elke camping is genoeg te doen en ook de omgeving zal u zeker niet teleurstellen! Daarnaast zijn onze tenten groot genoeg voor genoeg beweegruimte op regenachtige dagen. Zo zult u zelfs op de wat mindere dagen niet verveeld zijn. U kunt heel gemakkelijk in complete rust iets voor uzelf doen in de ruime tenten.

Luxe lodge tenten met of zonder verdieping

Wij hebben twee verschillende soorten safaritenten die u kunt huren. Onze tenten zijn geschikt voor gezinnen van vijf personen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tent met bovenverdieping. De tent met bovenverdieping heeft een oppervlakte van 58m2 inclusief terras. De bovenverdieping zal helemaal ingericht zijn als luxe kinderslaapkamer. Hier vindt u drie bedden, waarvan één stapelbed. Op de benedenverdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons bed. Ook hebben wij tenten zonder extra verdieping. De tent zonder extra verdieping heeft een oppervlakte van 71,5m2 inclusief terras. Bij deze tenten bevindt de kinderslaapkamer zich op de begane grond. Ook in deze tenten is de kinderslaapkamer op dezelfde manier ingericht als de tent met verdieping: er staan drie bedden waarvan één slaapkamer. Ook in deze tent is er een slaapkamer met tweepersoons bed.

Thema’s

Al onze safaritenten hebben een ander thema in de vorm van een dier of land uit Afrika. Welke thema’s de tenten hebben verschilt per camping. Als u bij het reserveren een bepaald thema wil, let dan op welke camping u selecteert! Niet elke camping heeft het thema naar uw wens. De thema’s die onze tenten hebben zijn onder andere de Cheeta, Zebra, Olifant, Leeuw, Gorilla, Chimpansee, Wilde Hond, Neushoorn, Giraf, Nijlpaard, Buffel of Luipaard. Deze thema’s vindt u terug in de tenten in de vorm van de gebruikte kleuren, de sfeer, prints, decoratie, spellen en andere details. Als u op onze website bij Thema’s kijkt, kunt u uitgebreid over de verschillende thema’s lezen. Op de pagina van onze campings kunt u zien hoeveel safaritenten er op de verschillende campings staan en welke thema’s zich op welke campings bevinden. U kunt bij het reserveringsproces aangeven welk thema uw voorkeur heeft.

Wat is een glamping?

Het begrip ‘glamping’ begint steeds meer grond te krijgen in Nederland onder de vakantiegangers maar nog niet iedereen is hiervan op de hoogte. Glamping staat voor ‘glamorous camping’. Dit houdt in dat je gewoon kampeert maar toch geniet van een luxere en comfortabelere accommodatie of tent. Wil je dus wel kamperen maar niet het ongemak van zelf een tent opzetten en in een kleine tent overnachten? Dan is een glamping de perfecte oplossing!

Wat is er te doen op onze glampings?

Wanneer u verblijft op een van onze campings door een safaritent te huren kunt u altijd bij ons terecht. Wij van Safritop zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om u van informatie te voorzien. Heeft u kinderen? Ook voor hen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Heeft u trek in een vers croissantje? Bij de bakker kunt u iedere morgen verse broodjes halen. Kortom: er is veel te beleven voor jong en oud wanneer u voor een safaritent huren bij Safritop kiest.

Wilt u een safaritent huren en helemaal tot rust komen op een van onze thema campings? Reserveer dan gelijk om zeker te zijn van een plaats. U kunt een safaritent huren op campings in Nederland en Duitsland. Indien u meer informatie had gewild of voor een andere reden met ons in contact had willen komen, kunt u bellen, e-mailen of het contactformulier invullen.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa