shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Luxe kamperen Nederland

Wilt u luxe kamperen in Nederland en bent u toe aan een nieuw avontuur? Of wilt u ontwaken in exotische sferen, maar daarvoor niet de wereld afreizen? Dan is logeren in Afrikaanse stijl wellicht iets voor u. Safritop verhuurt safari lodgetenten door heel Europa. Onze lodgetenten staan op luxe campings genaamd glampings en iedere tent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Geef een nieuwe dimensie aan kamperen en ga eens luxe kamperen in Nederland! Wie neemt u mee op dit avontuur?

Met welk dier uit Afrika wilt u in luxe kamperen?

Als luxe kamperen u als muziek in de oren klinkt, dan hebben wij verschillende tenten voor u beschikbaar op glampings die geselecteerd zijn op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Indien gewoon kamperen u niet aanspreekt vanwege de degelijkheid en een luxe viersterrenresort u iets te veel kost om in één klap uit te geven aan een toch nog steeds standaard hotelkamer, is luxe kamperen waar u aan toe bent. Onze lodgetent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. U kunt zelf kiezen in welke lodgetent, met welk thema, u wilt overnachten met uw gezin of ander gezelschap. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. Dus kom snel luxe kamperen Nederland!

Luxueus kamperen in Nederland

Oer-Hollands primitief kamperen; dat is duidelijk verleden tijd voor Safritop. Geniet van de luxe op een van de campings door heel Europa. Op deze campings is veel te beleven voor jong en oud. Onze tenten zijn voorzien van stromend (warm) water en afvoer, op de camping is onder meer een Nederlands sprekende receptie, een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden en iedere morgen kunt u verse broodjes bij de bakker halen.

Geniet daarnaast in uw lodgetent van de luxe van een warm, comfortabel bed, terwijl u kampeert. Daarbij zijn dekbedden, kussens en spreien niet achterwege gelaten. Geniet ook van uw eigen badkamer, een keukenblok dat zelfs gebruikt kan worden als buitenkeuken en de aanwezigheid van een eigen koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Dat is pas optimaal genieten, zowel van de natuur als alle gemakken die u zich wenst.

Interesse in een luxueuze overnachting op onze glamping?

Ziet u een avontuurlijke overnachting wel zitten? Stap dan in dit Afrikaanse avontuur zonder de grens over te gaan en ga luxe kamperen in Nederland met een Afrikaans tintje! U kunt reserveren via onze website. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Luxe ingerichte tenten Nederland, Safaritent Nederland, Lodge tent huren en Safaritent huren

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa