shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Luxe kamperen in Duitsland in Afrikaanse sfeer

Bent u toe aan een nieuw avontuur en lijkt het u wat om te kamperen in? Of wilt u ontwaken in Afrikaanse sferen, maar daarvoor niet de wereld afreizen? Dan is logeren in Afrikaanse stijl wellicht iets voor u. Safritop verhuurt safari lodge tenten door heel Europa. Op deze luxe glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land.

Kom kamperen in onze luxe lodgetenten in Duitsland

Geen gestuntel met haringen of geruzie tijdens het opzetten van een tent. Wij hebben verschillende campings beschikbaar die geselecteerd zijn op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. De safari lodge tent met vide is populair onder onze bezoekers. Deze tent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. Wilt u direct reserveren? Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Luxueus kamperen in Duitsland

Geniet van de luxe in een van onze glampings in Nederland en Duitsland. Oer-Hollands primitief kamperen is verleden tijd. Op onze glampings is veel te beleven voor jong en oud. Onze tenten zijn voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Op de camping is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden.

Ziet u een avontuurlijke overnachting in Duitsland wel zitten?

U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar 06- 52022696 of naar 06-46273350.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Glamping Duitsland, Lodgetent met sanitair Duitsland en Safaritent Duitsland.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa