shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Afrikaanse sferen in onze luxe ingerichte tenten in Europa

Bent u toe aan een weekje voor uzelf, maar wilt u daarvoor niet helemaal buiten Europa reizen? Of bent u het oer-Hollandse primitief kamperen beu? Dan bent u bij Safritop aan het juiste adres. Safritop verhuurt safari lodgetenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. U kunt hier direct reserveren?

Luxe ingerichte tenten in Europa voor jong en oud

Kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf op een van onze luxe glampings in Europa. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. De safari lodge tent is favoriet onder onze bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht.

Geniet van de natuur en de rust in onze luxe ingerichte tenten

Wij van Safritop zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u heerlijk kamperen in Europa? Op onze camping is veel te doen voor jong en oud. Onze tenten zijn voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Op de camping is onder meer een Nederlands sprekende receptie, een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden en iedere morgen kunt u verse croissantjes bij de bakker halen.

Wilt u overnachten in een van onze luxe ingerichte tenten in Europa?

Wilt u er een paar dagen tussenuit in Europa? U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Lodgetent met sanitair Europa, Lodge tenten Europa, Luxe glamping Europa en Lodge tent Europa

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa