shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Afrikaanse sferen op een van onze luxe glampings in Europa

Bent u toe aan een weekje rust, maar wilt u daarvoor niet buiten Europa reizen? Of bent u het oer-Hollandse primitief kamperen beu? Dan bent u bij Safritop aan het juiste adres. Safritop verhuurt safari lodge tenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. U kunt hier direct reserveren?

Luxe glamping in Europa voor jong en oud

Kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf op een van onze luxe glampings in Europa. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. De safari lodge tent is favoriet onder onze bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht. Hieronder volgt een kleine opsomming van de inrichting:

  • Elke tent heeft een douche met warm water, wastafel en toilet
  • Een keukenblok die deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken
  • Ook een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig in de tent. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt.
  • In de tent zijn ook dekbedden, kussens, sprei en een sfeervolle klamboe aanwezig
  • Op de verdieping zijn maximaal 3 bedden. Beneden is er een tweepersoons bed te vinden

Er is veel te beleven op onze glampings

Wij van Safritop zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u luxueus kamperen in Europa? Op onze camping is veel te beleven voor jong en oud. Onze tenten zijn voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Op de camping is onder meer een Nederlands sprekende receptie, een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden en iedere morgen kunt u verse broodjes bij de bakker halen.

Wilt u overnachten op een van onze luxe glampings in Europa?

Heeft u interesse in een avontuurlijke overnachting? U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Luxe ingerichte tenten Europa, Lodge tent Europa, Lodge tenten Europa en Lodgetent met sanitair Europa

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa