shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Bijzonder overnachten in een echte lodgetent

Wilt u bijzonder overnachten in een echte lodgetent? Safritop maakt dit mogelijk! Wij verhuren safari lodgetenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, in landen door heel Europa heen. Duitsland, Frankrijk of waar dan ook. Op deze zogeheten ‘glampings’ is iedere tent te herkennen aan een thema uit de natuur van Afrika, bijvoorbeeld een dier of land.

De lodgetent voor ontspanning

De lodgetent staat garant voor ontspanning. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op onder meer deze criteria: rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. De Safari lodge tent is favoriet onder onze bezoekers. Deze lodge tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en een eigen afvoer. Verder bestaat de inrichting uit:

  • Een douche met warm water, wastafel en toilet
  • Een deels verrijdbaar keukenblok die ook kan worden gebruikt als buitenkeuken
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt.
  • Dekbedden, kussens, sprei en een sfeervolle klamboe
  • Drie bedden op de verdieping en een tweepersoons bed te vinden

Activiteiten op de glamping

Wanneer u verblijft in een van onze lodge tenten, zijn er meer dan voldoende activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Daarnaast is Safritop 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerking. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig op al onze campings om u van alle informatie te voorzien. Ook zijn onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Bij de bakker kunt u iedere morgen verse broodjes halen en ’s avonds een stokbroodje voor bij de barbecue. Kortom: er is veel te beleven voor jong en oud op de glampings van Safritop.

Direct reserveren

Heeft u interesse in een bezoek aan de glamping en een overnachting in een lodgetent? U kunt reserveren via deze website. Neem contact met ons op door te bellen naar 06- 52022696 of naar 06-46273350 bij vragen en opmerkingen.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Luxe kamperen DuitslandGlamping Duitsland en Luxe kamperen in Nederland

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa