shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Lodgetent met thema op camping in Nederland

Wilt u in Nederland kamperen op een camping? Wat dacht u dan van overnachten in een lodgetent met thema op een camping in Nederland? Safritop verhuurt op meerdere campings in Nederland en elders in Europa luxe lodgetenten met een thema. Elke lodgetent is ingericht in Afrikaanse stijl, maar allemaal hebben ze een ander Afrikaans thema, waardoor elke tent uniek is. Iedere tent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Zo bestaat er de Zebra lodgetent en de Luipaard lodgetent. Waan u in Afrika, maar betaal enkel de prijs voor een lodgetent met thema op een camping in Nederland! Dat is toch dubbel genieten!

Hoe ziet de lodgetent eruit?

Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Daarnaast vindt u de volgende faciliteiten in uw safari lodgetent:

  • Een ‘badkamer’ met douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Dekbedden, kussens, spreien en een sfeervolle klamboe;
  • Maximaal 4 bedden in een tent, waarvan één tweepersoonsbed.
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt;

Onze tent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. Wilt u direct reserveren? Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

U mag altijd rekenen op kwaliteit. Dit geldt zowel voor de lodgetent als voor de camping. Wij hebben verschillende campings in Europa en dus ook in Nederland geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. U mag er dus ook van uitgaan dat er altijd genoeg te beleven valt op de camping en in de omgeving. Alle extra luxe draagt bij aan uw glamping vakantie.

Wat is er te beleven tijdens uw glamping vakantie?

Wanneer u verblijft in één van onze safaritenten met thema op een camping in Nederland kunt u altijd op ons rekenen: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Bij de receptie kunt u altijd terecht voor informatie over activiteiten in de omgeving en op de camping.

Wilt u een weekje met het gezin spenderen? Ook voor kinderen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Wilt u wakker worden met een vers stokbroodje? Bij de bakker kunt u iedere dag verse broodjes halen.

Wilt u overnachten in een safaritent in Nederland?

Als wij u interesse hebben gewekt voor een overnachting in een safaritent met thema op een camping in Nederland, kunt u reserveren via onze website. Kunt u niet meer langer wachten en vertrekt u liever vandaag dan morgen voor uw intrek in een lodgetent met sanitair op een camping? Reserveer dan direct! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06- 52022696 of 06-46273350. Ook bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa