shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Kom tot rust in een van onze lodgetenten met sanitair in Europa

Wilt u kamperen in Europa, maar vindt u het geen prettige gedachte om de sanitaire voorziening te moeten delen met andere gasten? Safritop verhuurt safari lodgetenten met sanitair, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Kunt u niet langer wachten en vertrekt u liever vandaag dan morgen? Reserveren kan via onze website.

Safaritent met sanitair geïnspireerd op Afrika

Bent u toe aan een beetje afleiding en lijkt het u geweldig om te logeren in een lodgetent in Europa die voorzien is van eigen sanitair? Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer.
Onze tent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. U kunt hier direct reserveren?

Wat is te doen op onze glampings?

Wanneer u verblijft in een van onze lodgetenten in Europa kunt u altijd op ons rekenen: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om u van informatie te voorzien. Wilt u een weekje met het gezin spenderen? Ook voor kinderen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Wilt u wakker worden met een vers stokbroodje? Bij de bakker kunt u iedere morgen broodjes halen.

Wilt u overnachten in een lodgetent in Europa?

Heeft u belangstelling in een overnachting op een van onze glampings in Europa? U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Lodge tenten Europa, Luxe ingerichte tenten Europa, Luxe glamping Europa en Lodge tent Europa

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa