shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Kom tot rust in één van onze lodgetenten met sanitair in Duitsland

Wilt u lekker kamperen in Duitsland, maar vindt u het geen prettige gedachte om de sanitaire voorziening te moeten delen met andere gasten? Safritop verhuurt safari lodgetenten met sanitair, die helemaal in Afrikaanse stijl zijn ingericht en dat door heel Europa! Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Kunt u niet meer langer wachten en vertrekt u liever vandaag dan morgen voor uw intrek in een lodgetent met sanitair in Duitsland? Reserveren kan via onze website.

Wat is er te doen op onze glampings?

Wanneer u verblijft in een van onze lodgetenten in Duitsland kunt u altijd op ons rekenen: wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Wanneer u op onze glamping verblijft met kinderen, heeft u letterlijk geen kind aan ze. Zo zijn onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras op de glamping te vinden. Daarnaast spreekt de receptie Nederlands om u van allerlei informatie te voorzien. Wilt u wakker worden met een vers knisperend broodje? Bij de bakker op de glamping zijn iedere morgen broodjes te halen.

Safaritent met sanitair geïnspireerd op Afrika

Bent u toe aan een beetje rust en lijkt het u geweldig om te logeren in een lodgetent in Duitsland die voorzien is van eigen sanitair? Onze lodgetenten geven een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. Ons team heeft verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Alle tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. De lodgetent is geschikt voor maximaal zes personen en compleet ingericht met de volgende faciliteiten:

  • Elke tent heeft een douche met warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok die kan worden gebruikt als buitenkeuken en verrijdbaar is;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies. De laatste is geschikt voor zes personen;
  • Vijf slaapplaatsen: drie bedden op de verdieping en een tweepersoonsbed op de begane grond;
  • In de tent zijn ook voldoende dekbedden, kussens, spreien en een handige klamboe aanwezig.

Wilt u overnachten in een lodgetent in Duitsland?

Heeft u interesse in een overnachting op een van onze glampings in Duitsland? U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Glamping Duitsland, Safaritent Duitsland en Lodge tent met sanitair Duitsland.

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa