shadow image
Safritop africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Kamperen in Duitsland in Afrikaanse sfeer

Bent u toe aan een nieuw avontuur en lijkt het u wat om te kamperen in Duitsland? Of wilt u ontwaken in Afrikaanse sferen, maar daarvoor niet de wereld afreizen? Dan is logeren in Afrikaanse stijl wellicht iets voor u. Safritop verhuurt safari lodge tenten door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land.

Met welk dier uit Afrika wilt u kamperen in Duitsland?

Geen gestuntel met haringen of geruzie tijdens het opzetten van een tent. Wij hebben verschillende campings beschikbaar die geselecteerd zijn op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. De safari lodge tent met vide is populair onder onze bezoekers. Deze tent geeft een extra dimensie aan kamperen: alles is gesitueerd op één verdieping en heeft een ruime opzet. De tent is geschikt voor maximaal zes personen. U kunt hier direct reserveren?

Kamperen in Duitsland

Geniet van onze luxe glampings door heel Europa. Oer-Hollands primitief kamperen is verleden tijd. Op onze glampings is veel te beleven voor jong en oud. Onze tenten zijn voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Op de camping is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden.

Ziet u een avontuurlijke overnachting in Duitsland wel zitten?

U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)652022696.

Reserveer Direct

Anderen bekeken ook: Lodgetent Duitsland, Lodgetent met sanitair Duitsland, Luxe kamperen Duitsland en Safaritent huren

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa