shadow image
Safritop Africa
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Glamping in Nederland via Safritop

Wil je graag glamping in Nederland? Ga vakantie vieren in eigen land door te luxe kamperen via Safritop. Via ons kun je midden in de Nederlandse natuur kamperen, maar dan in een luxe accommodatie. Ideaal als je geen zin hebt om zelf je tent op te zetten.

Onze glamping accommodaties bieden meer luxe en comfort dan een gewone camping.

Door te verblijven in een luxe lodgetent van Safritop overnacht je in een luxe Afrikaanse tent. Geniet van het vrije gevoel van het kamperen midden in de prachtige natuur van Nederland. Bekijk jouw mogelijkheden bij Safritop.

 

Glamping: een luxe kampeervakantie in eigen land

 • Compleet ingerichte tenten met het comfort van thuis
 • Beleef het Afrika in Europa
 • Kindvriendelijk, luxe glamping met genoeg vermaak voor het hele gezin
 • Altijd bereikbaar (24-uur service)
 • Prijzen altijd inclusief verbruik
 • Glamping in luxe accommodaties: je bent van alle gemakken voorzien
 • Vakantie vieren op een luxe camping waar rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving aanwezig zijn

Meer weten over vakantie vieren op een luxe camping? Of wil je reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)6 520 226 96, of reserveer online.

Wat is glamping?

Glamping wordt een steeds populairder begrip wordt onder de vakantiegangers. Echter is (nog) niet iedereen op de hoogte van dit fenomeen. Glamping betekent glamorous camping. Dit houdt in dat je kampeert, maar dan overnacht in een luxere en comfortabele accommodatie.

Er zijn veel campings in Nederland te vinden waar je kunt glamping. Van Zeeland of Zuid-Holland tot Limburg, de Veluwe of zelfs Texel. Safritop verhuurt luxe lodgetenten in Afrikaanse stijl door heel Nederland en Duitsland. Waar in Nederland je ook wilt overnachten, bij Safritop ben je aan het juiste adres voor een echte luxe safaritent!

Volledig ingerichte tent, van alle gemakken voorzien

Als je gaat glamping in Nederland via Safritop huur je een safaritent die van alle gemakken voorzien is. Zo heb je de beschikking over je eigen sanitaire voorzieningen. Elke tent heeft een eigen douche met warm water, een wastafel en een toilet. Zo hoef je geen gebruik te maken van de gemeenschappelijke toiletruimte op een camping. Deze heb je in je eigen tent.

Daarnaast is er in elke safaritent van Safritop een deels verrijdbaar keukenblok te vinden, die ook kan worden gebruikt als buitenkeuken. Door middel van deze buitenkeuken kun je bijvoorbeeld op een heerlijke zomeravond lekker buiten jouw favoriete gerecht klaarmaken.

Beleef Kamperen. Voel Afrika. We nemen je graag mee!

Glamping accommodaties met alle luxe van thuis

In alle safaritenten zijn ook diverse elektrische apparaten te vinden, zoals een koffiezetapparaat en een waterkoker. Je hoeft zelf geen servies mee te nemen, want er is ook servies aanwezig in alle safaritenten. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt.

Verder zijn in alle safaritenten dekbedden, kussens, spreien en klamboes aanwezig. Op elke verdieping zijn maximaal 3 bedden geplaatst. Op de benedenverdieping is een tweepersoons bed te vinden. Door gebruik te maken van de luxe safaritenten van Safritop hoef je dus zelf niet met veel te veel spullen te gaan slepen. Bijna alles is al aanwezig!

Elke tent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land.

In Afrikaanse sferen genieten in een luxe safaritent

Safritop verhuurt luxe safaritenten op veel verschillende campings. Via ons kun je glamping in Nederland in geheel Afrikaanse sferen. De safaritenten van Safritop zijn namelijk in Afrikaanse stijl ingericht. Elke tent heeft een Afrikaans thema in de vorm van een land of een dier.

Omdat Safritop safaritenten verhuurt op veel verschillende campings, zijn de thema’s van de safaritenten die je kunt reserveren per camping verschillend.

Glamping in Nederland betekent je hele vakantie lekker genieten:

 • Niet je eigen tent op hoeven zetten
 • Een ruime, luxe tent met eigen sanitaire voorzieningen
 • In een tent met Afrikaanse sferen slapen, maar toch genieten van moderne gemakken
 • Keuken voorzieningen ook aanwezig
 • Verschillende leuke thema’s

Glamping in Nederland? Reserveer nu

Ben je enthousiast geworden over glamping in Nederland? Zie jij jezelf wel overnachten in een luxe safaritent? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)6 520 226 96, per e-mail en middels het contactformulier op de website.

Maak indien je gelijk wilt reserveren gelijk van de online reserveer module.

 

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


  Africa