shadow top header

Wilsumer Berge

Net over de grens in het gebied Grafschaft Bentheim, bekend van het oude plaatsje Bentheim bevindt zich deze mooie grote camping. De camping wordt gekenmerkt door de prachtige natuur. Opvallend zijn niet alleen de bossen maar ook heidevelden, zandverstuivingen en natuurlijke valleien. Dit alles gesitueerd aan een grote recreatieplas met zandstrand. Er zijn volop sport en outdoor mogelijkheden en voor onze gasten is er gratis Wifi aanwezig. Deze camping heeft alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie met een groot gevoel van Service. Niet voor niks wordt deze camping beoordeeld met een 9,2 en heeft onlangs een prijs gewonnen bij Zoover.

PIC_0041

Openingstijden seizoen 2021 zijn als volgt:

 • Het Laagseizoen loopt vanaf 24-04-2021 tot en met 01-06-2021 en van 01-09-2021 tot 31-10-2021

Prijzen

Laagseizoen 2021 
Lang weekend (vrijdag tot maandag)€ 240,-
Midweek (maandag tot vrijdag)€ 320,-
Hele week (vrijdag tot vrijdag) € 560,-

Hoogseizoen 2021 
Hele week (vrijdag tot vrijdag)€ 784,-
Bij twee weken aaneengesloten (vrijdag tot vrijdag)€ 1.420,-

Op deze camping staan: 
Tenten2 safari tenten
Thema'sThema’s Gorilla en Neushoorn

Informatie Camping

 • Ruime campingplaatsen waar zon en schaduw aanwezig zijn
 • Onze tenten zijn voorzien van stromend ( warm) water en afvoer.
 • Natuurbad met zandstrand
 • Speeltuin en animatiehal met klimwand.
 • Zandspeelplaats en waterspeelplaats
 • Voetbal, volleybal, tennis en jeu de boules
 • Mooie Wandel en fietspaden
 • Fietscrossbaan
 • Restaurant, snackbar, lunchroom en trefpunt
 • Supermarkt/Campingwinkel
 • Wasserette
 • Broodjes worden aan de tent bezorgd
 • Overal is draadloos netwerk aanwezig

Van 19 maart tot 31 oktober is er in de weekenden en tijdens elke vakantie een gevarieerd animatieprogramma elke dag.

Reserveren

Deze accommodatie is alleen te boeken bij de officiële website van Camping Wilsumer berge.
Zie hieronder de website gegevens:
info@wilsumerberge.nl
www.wilsumerberge.nl

december 14th, 2020 safritop

Omgeving

Nedersaksen grenst direct aan het noordoostelijk deel van Nederland en is in oppervlakte groter dan Nederland. Het landschap is veelal weids en geeft je een gevoel van ruimte. De uitgestrekte landelijke gebieden zijn veelal op gezinnen met kinderen. Vanaf de grens met Enschede zijn de toeristische gebieden in Nedersaksen binnen 3,5 uur te berijden. Bekijk hier de kaart van Nedersaksen

Nedersaksen is een relatief voordelige vakantiebestemming.  De afgelopen 2 jaar mochten een aantal Nederlandse gezinnen Nedersaksen ‘testen’. Naast de veelzijdigheid werd ook meerdere keren het uitstekende prijs/kwaliteitsniveau en de kindvriendelijke gastheren en –vrouwen genoemd. Bekijk de ervaringen van onze Nederlandse gezinnen: Nedersaksen family-proofed en vakantie met de hele familie.

Ontdek de natuur in Nedersaksen. De verschillende natuurparken, nationale parken en biosfeerreservaten bezorgen u een ontspannende vakantie in een groene omgeving en hebben ook heel wat leuke activiteiten en avonturen te bieden.

Welkom in fietsland Nedersaksen!

 

Bij ons zijn er talrijke fietstochten voor jong en oud, voor recreatiefietsers of sportieve wielrijders, voor individualisten, groepen of het hele gezin, tochten voor een weekend of een hele fietsvakantie. Daar vindt iedereen iets van zijn gading – beloofd!

Of u nu op pad bent met fiets en trein of overnacht in de fietsvriendelijke Bett+Bike-accommodaties, wij weten wat u als pedaalridder nodig hebt, en zo laat u de stress van alledag snel achter u. Hier kunt u kijken tot aan de horizon, genieten van het panorama van het middelgebergte en fietsen langs knusse beekjes en grote rivieren. U hoort nog het kraken van de oude molenraderen en beleeft bij de oude sluizen hoe maritieme gebruiken tot leven komen. Onder heerlijk omzoomde lanen lijkt de tijd bijna te hebben stilgestaan. Neem op uw fietstocht de tijd om een van de talrijke UNESCO-werelderfgoederen in Niedersachsen te bezichtigen, of houd een pauze in een typisch Noord-Duits ‘Melkhüs’. Op onze fiets – routes valt er veel te ontdekken.

Wat is er te doen vlakbij de Camping:
 • Bezoek Nordhorn. Om de binnenstad van Nordhorn te bereiken hebt u een brug of een boot nodig. De Vecht omsluit de stad als een ring. In een stad met zoveel water is het verder niet verwonderlijk dat u van daaruit het beste zicht op de stad hebt .Aan boord van de Vechtesonne kunt u het beste genieten van een blik op de oude textielstad; de boot wordt aangedreven door de zon. Behalve excursies overdag kunt u hier ook maneschijn-, piraten- en lantaarntochten boeken, afhankelijk van uw voorkeur en stemming.
 • Welkom in de Dierentuin Nordhorn!  Klik hier voor meer informatie.
 • Beleef het Internationale Natuurpark Veenland! Een uniek ecosysteem veen in het ooit grootste aaneengesloten veenmoeras van Centraal-Europaeen. Een divers landschapsmozaïek vol kleur: okergele zandvlaktes en paarse heidevelden, blauw-groene veenlandschappen en bruine turfwinningsgebieden, frisgroene weilanden en goudgele graanvelden – een buitengewoon natuur- en belevingsruimte.  Voor informatie Kik hier

 • Bezoek het mooie stadje Bad-Bentheim en maak een nachtwandeling. De burcht Bentheim wijst u al van ver de weg en heet u hartelijk welkom!
 • Pretparken in de buurt zijn er genoeg.  Zoals het nieuwe Wildlands in Emmen, zie voor informatie www.wildlands.nl
 • Of het kinderspeelparadijs Crocky. Kijk voor informatie op www.crocky.info

 

 

 

 

 

Thema's

Op deze camping kunt u onze mooie grote Safaritenten huren.
De Grote Safaritent is geschikt voor 5 personen en is gelijkvloers, ingericht met het thema Gorilla en Neushoorn.

Al onze tenten hebben een thema uit Afrika. In deze tenten worden onderstaande thema’s verwerkt. Je vindt het terug door het gebruik van kleuren, sfeer, spellen en decoratie.

 • Gorilla

  De grootste mensapen zijn kalme dieren in tegenstelling tot de chimpansee. De gorilla komt overeen met 95% van het…

  Nu bekijken
 • Neushoorn

  De neushoorn is een van de grote zoogdieren die nog 5 soorten telt en voorkomen in Afrika en Azië….

  Nu bekijken

Reserveren

Contact informatie

Campingplatz Wilsume Berge GmbH
Zum Feriengebiet 4
D-49849 Wilsum
Tel: +49 5945995580
Mail: info@wilsumerberge.nl

Website: www.wilsumerberge.nl