shadow image
Safritop Luxe kamperen
Prijzen bekijken of reserveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze verschillende thema’s en reserveer direct.

Overnachten op camping in ingerichte tent in Nederland

Lijkt het u wel wat om te overnachten op een camping in een ingerichte tent in Nederland? Dat kan in de luxe tenten met sanitair van Safritop! Wilt u kamperen, maar vindt u het geen prettige gedachte om de sanitaire voorziening te moeten delen met andere gasten? Dan is een ingerichte tent van Safritop helemaal iets voor u. De lodgetent is ingericht in Afrikaanse stijl waardoor het vakantiegevoel extra sterk is en u zich in de tent helemaal in Afrika waant, ook al bent u gewoon in Nederland.

Op deze glampings heeft iedere lodgetent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een land of dier, zoals een zebra op luipaard. Kunt u niet langer wachten en vertrekt u liever vandaag dan morgen? Reserveren kan direct via onze website op een camping naar keuze een ingerichte tent in Nederland.

Wat is glamping?

Glamping is het comfort en de luxe van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van de camping. Tijdens uw glamping vakantie verblijft u in een compleet ingerichte luxe lodgetent en kampeert u geheel in stijl, voorzien van alle gemakken.

Wanneer u verblijft op een camping in één van onze ingerichte tenten in Nederland, hoeft u zich zeker niet te vervelen. Safritop biedt enkel luxe safaritenten aan op geselecteerde campings die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wij hebben verschillende campings in Europa geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. Op de camping in een ingerichte tent in Nederland kunt u volledig tot rust komen en dat is precies wat u verdient op vakantie!

Hoe ziet de ingerichte tent eruit?

De safari lodgetent is een regelrechte hit onder onze vakantiegangers te noemen. Deze specifieke tent is volledig ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Daarnaast is de luxe safaritent voorzien van:

  • Een douche met schoon en warm water, wastafel en toilet;
  • Een keukenblok dat (deels) verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken;
  • Een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt, handig als de buurman een kopje koffie komt drinken;
  • Op de bovenverdieping zijn maximaal 3 bedden te maken, beneden staat een tweepersoonsbed;
  • Dekbedden, kussens, een sprei en een sfeervolle klamboe zijn ook in de tent aanwezig voor uw gemak.

Bij uw reservering kunt u indien nog mogelijk kiezen in welke lodgetent u wilt slapen, dus met welk thema. De thema’s verschillen per camping.

Voor het hele gezin leuk

Gaat u op reis met kinderen? Ook voor hen is er genoeg leuks te doen. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Zo kunnen zij zelf spelen en een ijsje halen. Bij de receptie is altijd een behulpzame medewerker aanwezig om u van informatie te voorzien over activiteiten in de omgeving.

Reserveren

Wilt u op een camping een ingerichte tent in Nederland reserveren? Dit kunt u doen op onze website. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen door te bellen naar 06- 52022696 of 06-46273350. We verwelkomen u graag op één van onze glampings in Nederland!

De Krabbeplaat De Oude Barrier Camping Wilsumer Berge Ost Am Mühlenteich

Wilt u contact met ons opnemen?
Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.


    Africa